Faciliteiten op de camping

Viswater, aanlegplaatsen, zwemmen en meer...

Voorzieningen Camping De Schans

Op de camping zijn diverse faciliteiten en voorzieningen te vinden als een aanlegplaats voor boten, viswater en naast het geweldige uitzicht zijn er goede en verzorgde (sanitaire)voorzieningen aanwezig. Naast deze voorzieningen kunt u ook gebruik maken van alle voorzieningen op de naast gelegen camping, hiermee is een uitstekende samenwerking.

Sanitair

Het sanitair is degelijk, het dagelijkse onderhoud voeren wij in eigen beheer uit en vanzelfsprekend meerdere keren per dag. Alle toiletten zijn voorzien van gratis toiletpapier. Centraal is handzeep aanwezig voor het wassen van uw handen.

Voor de doorstroming werken de douches met de "campingpas". In de vaatwasruimte is het warmwater gratis te gebruiken.

De wasserette bestaat uit een (industrie) wasmachine en droger, centrifuge en strijkstation met strijktafel. Ook is er een stortplaats voor uw afvalwater en/of chemisch toilet.

Zwembad - Zwemmen in Natuurwater

In natuurwater zwemmen is mogelijk voor de camping, wel dient u rekening te houden met stromingen en als u buiten de kribben gaat is het raadzaam om goed op de (beroeps)scheepvaart en snelle motorboten te letten.

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van het zwembad van onze (buur)camping, dit is vrij toegankelijk voor al onze kampeerders. Er is een buitenbad met een diepte van 140 cm. en voor de kleinsten een peuterbad met een diepte van 30 cm.

Vissen op Camping de Schans

Vanaf de camping kunt u direct naar uw visplaats, langs de oevers van de camping is altijd wel een geschikte visplaats te vinden. Ook is het mogelijk om uw hengel eens uit te gooien van de kribben voor de camping, hierdoor vist u meer in stromend water en is dit weer anders vissen dan in (bijna) stilstaand water.

Langs en voor de camping is meer 500 meter oever beschikbaar voor de sportvisser of vakantievisser. 

Voor het vissen met één hengel heeft u alleen een kleine vispas nodig, wilt u met meer hengels vissen dan is een vergunning noodzakelijk. Met een "kleine vispas" en een bij ons gratis verkrijgbare ontheffing kunt u ook voor de camping vissen. Voor jeugdvissers (tot 14 jaar) gelden andere regels, zo is het o.a. ook mogelijk om een jeugdvergunning aan te vragen bij een hengelsportvereniging. 

Spelen en fietsenstalling

In de centrale hal is het mogelijk om in de nachtelijke uurtjes uw fiets droog en afgesloten te stallen. De hal is open van 8.30 uur tot 21.00 uur.

In deze hal is het ook mogelijk om lekker "windvrij" te badmintonnen of te spelen.

Op de camping staan verspreid meerdere speeltoestellen opgesteld, zoals schommel, wip, draaitoestel, glijbaan, etc.

In de omgeving van de hal is ook een Jeu de Boulebaan aanwezig met een dubbel speelveld.

Internet op de camping

Tijdens uw vakantie wilt u natuurlijk ook gebruik maken het internet, met het draadloos internet op de camping is dat vertrouwd, goed en voordelig mogelijk. Wij maken gebruik van KPN-hotspots, deze provider is landelijk aanwezig met een goede dekking.

Voordeel van KPN-hotspots is dat u bij een thuis abonnement van KPN het internetten op de camping gratis mogelijk is. Geen KPN, dan zijn er op de camping altijd voldoende keuze mogelijkheden voor het afsluiten van een voordelig en betaalbaar abonnement dat u het best past bij uw verblijf op onze camping.

De keuze mogelijkheden zijn:

Type kaart Aantal gebruikers Tarief
Eén uur 1 € 1,50
Dag 4 € 5,00
Midweek-/Weekend 4 € 8,00
Week 4 € 12,50
Maand 1 € 22,50
Half jaar 1 € 60,00
*Het internet is dekkend, wel dient u er rekening mee te houden dat dit wellicht niet zo snel is als thuis.